Esthemax Masker

HydroJelly Masks onderscheiden zich van ‘gewone’ alginaatmaskers (jellymaskers) doordat ze doordrenkt zijn met elektrolyten: hét hydratatie-ingrediënt van de toekomst. Wat het probleem ook is, er kan geen huidverbetering plaatsvinden als de elektrolytenbalans niet op orde is. De HydroJelly Masks van Esthemax vormen daarom een essentieel onderdeel van elke huidverbeterende behandeling.

Waarom elektrolyten?

Elektrolyten zijn geladen deeltjes – mineralen als calcium, natrium, kalium en magnesium – die een belangrijke rol in de vochtbalans van ons lichaam vervullen. Ze geleiden elektriciteit zodra ze worden gemengd met water. Hierdoor produceren de cellen de energie die nodig is om het waterpeil in het lichaam te reguleren.
Het lichaam maakt zelf geen elektrolyten aan, maar kan niet normaal functioneren zonder.

Directe werking:

  • Balanceren pH-waarde
  • Vochtbinding in de huidcellen
  • Herstellen van huidbarrière
  • Verbeterde stofwisseling mitochondriën

 

Elektrolyten zijn dus de basis van een goed gehydrateerd en dus goed functionerende huid. Hoeveel je ook drinkt of smeert: een vochtarme huid zal niet verbeteren als ze elektrolyten tekort komt. Daarnaast hebben ze nog een belangrijke eigenschap: ze versterken de werking van andere ingrediënten zoals AHA/BHA, retinol, vitamines en ceramiden en zorgen zo dat deze beter presteren in de huid.

 

Waarom elektrolyten?

Vocht volgt de stroom elektrolyten – zo zorgen de HydroJelly Masks ervoor dat water de huid in wordt getrokken en daar wordt vastgehouden.

De maskers sluiten volledig aan op de gezichtscontouren en vormen een filmlaagje op de huid. Hierdoor worden de alle werkstoffen ingesloten en volgt een occlusief effect.

Het resultaat is een diepe hydratatie en verbetering van de huidbarrière. We hebben een breed assortiment HydroJelly Masks, voor elk huidtype en -conditie is er een perfecte match.