Hydrodermabrasie

 Hydrodermabrasie, voor het reinigen, hydrateren en voeden van de huid. Met een intensieve zuigkracht worden poriën diep gereinigd, terwijl de huid wordt gevoed met serums die de diepere huidlagen bereiken. Dit resulteert onmiddellijk in een zachte huid met een gezonde glow en is voor elk huidtype geschikt.Glow

Bij de Glow behandeling maken we gebruik van de unieke technologie de hydrodermabrasie, voor het reinigen, peelen, hydrateren en voeden van de huid( serum infusion spray). Met een intensieve zuigkracht worden poriën diep gereinigd, terwijl de huid wordt gevoed met serums die de diepere huidlagen bereiken. Na deze stappen stimuleren we de huid tot aanmaak van collageen doormiddel van een korte massage. Als afsluiter van de behandeling beginnen we met het insluizen van werkzame stoffen door het gebruik van ultrasound. Ultrasound zorgt ervoor dat de cellen in beweging worden gebracht doormiddel van pulsen. Doordat de cellen in bewegingen komen, komt er ruimte tussen de cellen waardoor vervolgens het serum dat word ingesluisd tussen de cellen komt te liggen en zich om de cel heen sluit. Dit resulteert onmiddellijk in een mooie gehydrateerde huid en een gezonde glow.

 

Wij passen de behandeling aan qua intensiteit en producten aan op jouw huidtype en is voor elk huidtype geschikt.

Geschikt voor: Anti-aging: rimpels/ lijntjes, Verslappingen, Acne, Onzuivere huid, Pigment, Egalisatie huidstructuur, poriestructuur, Zon beschadigde & gevoelige huid.

*verschil met de Signature  Glow is dat we bij deze behandeling GEEN gebruik maken van RF- Lifting ( Radio- Frequentie) wat voor een liftend resultaat zorgt.

Signature Glow

Reinigen, dieptereiniging, peeling, uitreinigen, wenkbrauwen epileren, serum infusion spray, het insluizen van werkzame stoffen ( ultrasound), vliesmasker, collageenlamp (RF- Lifting), schouder-nekmassage en een afsluitende creme.

Wat houd deze behandeling in?

Bij de hydrodermabrasie signature glow, de nummer 1 geboekte behandeling maken we gebruik van het effectieve apparaat de hydrodermabrasie.

Voor het reinigen, peelen, hydrateren en voeden van de huid ( serum infusion spray). Met een intensieve zuigkracht worden poriën diep gereinigd, terwijl de huid daarna wordt gevoed met serums die de diepere huidlagen bereiken. Na deze stappen stimuleren we de huid tot aanmaak van collageen doormiddel van een massage. Hierna beginnen we met het insluizen van werkzame stoffen door het gebruik van ultrasound. Ultrasound zorgt ervoor dat de cellen in beweging worden gebracht doormiddel van pulsen. Doordat de cellen in bewegingen komen, komt er ruimte tussen de cellen waardoor vervolgens het serum dat wordt ingesluisd tussen de cellen komt te liggen en zich om de cel heen sluit. We sluiten deze behandeling af met de collageen lamp incl vliesmasker. Deze wetenschappelijk onderbouwde lamp zorgt voor de aanmaak van collageen, elastine en hyaluron.  Dit resulteert onmiddelijk in een vollere en gehydrateerde huid met een gezonde glow.

 

Wij passen de behandeling aan qua intensiteit en producten op jouw huidtype en is voor elk huidtype geschikt.

Geschikt voor: Anti-aging: rimpels/ lijntjes, verslappingen, acne, onzuivere huid, pigment, egalisatie huidstructuur, poriestructuur, zon beschadigde & gevoelige huid.

Nazorg

- 24u geen make-up

- 24u geen zepen in het gelaat

- Geen zonnebank, of blootstelling aan de zon.

- 24u Geen sauna

- Altijd SPF dragen