Skincare

Elke gelaatsverzorging is inclusief reiniging, epilatie, verwijderen onzuiverheden, peeling (gebruik van vapozone), masker, massage, lotion en dagcréme. 

De producten worden aangepast aan uw huidtype!

After sun treatment

 €60

Deze behandeling zit bomvol Aloë Vera van hoogwaardige kwaliteit. Met name voor de huid die net iets te veel zon heeft gezien, is deze behandeling perfect vanwege de helende eigenschappen van de Aloë Vera. INCL. LEDTHERAPIE

Skin Benefits

- Deze behandeling werkt kalmerend en ontstekingsremmend.

- Werkt hydraterend waardoor fijne huidlijnen verminderen.

- Deze behandeling bevat probiotica wat onze eigen huid bacteriën in goede balans houdt.

TE BOEKEN TOT EN MET OKTOBER

Basis gelaatsverzorging

€45

Een klein uurtje zalig ontspannen op onze verwarmde zetel. DE PERFECTE ME-TIME. Alle productjes worden aangepast aan de behoefte van jouw huid.

Collageen gelaatsverzorging +35 jaar

€52

Bij deze gelaatsverzorging gaan we gebruik maken van de AHA LYSING 6%.

Deze prebiotische en hydraterende lysing op basis van fruitzuur (melkzuur) zorgt ervoor dat dode opperhuidcellen worden verwijderd en de huid haar gezonde glans terugkrijgt.  

Fruitzuren stimuleren tevens de bindweefselstofwisseling en functioneren als anti-aging factor. Het toegevoegde extract van de lariksboom versterkt op een huidvriendelijke manier het effect van het fruitzuur op de huid terwijl de Boswellia Serrata Gum zorgt voor een verlichting van het onaangename branderige gevoel van de behandeling.  

Luxe gelaatsverzorging

€52

Bij een luxe gelaatsverzorging wordt het crème masker vervangen door een intensiever vliesmasker. 

Mannen gelaatsverzorging

€48

De productjes die we voor deze behandeling gebruiken zijn intensiever als de producten voor een vrouw. De huid bij de man is namelijk dikker & ruwer.

Acné behandeling

€27

Bij deze behandeling gaan we ons focussen op het herstellen en zuiveren van de poriën. De producten die we gebruiken voor deze behandeling werken ontsteking remmend en aseptisch.

Voor een optimaal resultaat raad ik aan om bij deze behandeling de LedTherapie bij te boeken.

Oogbehandeling incl. LedTherapie

€40

Deze behandeling kan eveneens genomen worden als supplement bij een gelaatsverzorging. 

€25

LedTherapie

LED stimuleert afhankelijk van de lichtkleur (verschillende lichtgolven) bepaalde cellen die huidverbeteringen &  wondgenezing bevorderen.

Reiniging - LedTherapie - dagverzorging

€35

Basis gelaatsverzorging + LedTherapie

€62

Dermaplaning

Dermaplaning  is een behandeling waarbij alle dode huidcellen en donsharen verwijderd worden van het gelaat met met een speciaal ontworpen chirurgisch steriel mesje. Het is momenteel een van de meest efficiënte manieren om je huid te exfoliëren en om verstopte poriën te voorkomen. Met deze behandeling bekom je een mooie zachte,stralende en frisse huid.  Dermaplaning is een veilige en effectieve behandeling voor huidverjonging.

Reiniging - Dermaplaning - dagverzorging

€30

Basis gelaatsverzorging - Dermaplaning - Ledtherapie 

€75

Supplementen

Dermaplaning

€20

LedTherapie

€20

Verven wimpers/ wenkbrauwen 

€10

Ontharing volledig gelaat

€10