SkinScanner

 €50

45min

Om de mooiste glow van jouw huidje naar boven te halen en te behouden, kan je vanaf Juli een huidanalyse boeken.

Met behulp van de One smart skin analyse, gaan we dieper in de huid kijken. Hierbij ontdekken we dingen dat we met het blote oog niet kunnen zien. 

 

Met het maken van een huidanalyse kunnen we 'aandoeningen' zoals hyperpigmentatie, roodheden of acné gerichter behandelen. Of zelf doelgerichter anti-aging werken.

Je krijgt een behandelingsplan voorgesteld, maar ook producten die voor jouw huidje belangrijk zijn om thuis dagelijks te gebruiken.

 

Bij productaankoop van minimum 115 euro word het aankoopbedrag met 20% in vermindering gebracht.

Hydrodermabrasie

Glow  €100

Signature Glow  €130

 Hydrodermabrasie, voor het reinigen, hydrateren en voeden van de huid. Met een intensieve zuigkracht worden poriën diep gereinigd, terwijl de huid wordt gevoed met serums die de diepere huidlagen bereiken. Dit resulteert onmiddellijk in een zachte huid met een gezonde glow en is voor elk huidtype geschikt.

 


Alpha-H 

Huidanalyse, dubbele reiniging, peeling, Ultrasoon, massage, masker incl. LedTherapie, Gold lip masker, serum, oogcrème, verzorging (dag- of nachtcrème) & SPF.

Alpha-H Facial Treatment

€85

75min

Kom kennis maken met Alpha-H. Producten met hoge percentages, lage PH-waarde & geen onnodige vulstoffen.  (huidverbetering).

Ontspanning en huidverbetering in één behandeling.

Alpha-H Enzyme Treatment

€110

85min

Een dieptereiniger, op basis van enzymen (papaya). Geeft de huid een zachte maar grondige reiniging door middel van exfoliatie. Geeft een tintelend en licht schuimend effect op de huid, zonder de huid uit te drogen.

  • Zachte maar grondige dieptereiniging

  • Reinigt op basis van enzymen

  • Verwijdert overtollige dode huidcellen

  • Stimuleert celvernieuwing

Alpha-H Facial Liquid Gold (fase 2)

€110

85min

Bij deze gelaatsverzorging gaan we gebruik maken van de Liquid Gold producten verrijkt met hogere percentages  Glycolzuur. 30%

Door glycolzuur en de lage pH waarde van de producten. Trekken we de huid letterlijk uit haar comfort zone, wat zorgt voor huidverbetering van binnenuit.

HydroJelly Mask  +€15 *

*(meer info behandelmethodes)

Aangepast aan uw huidtype.

Abonnementen

Start to glow

€500

Incl. thuisproducten voor drie maanden

Zes weken traject. Waarbij we de huid helemaal uit haar comfortzone gaan halen. Zo kunnen we dan huidverbeterend werken en doeltreffend problemen gaan aanpakken.

Zoals Acné, vroegtijdige veroudering, hyperpigmentatie maar ook een extreem collageen tekort.

 

Er word niet enkel gewerkt in het salon, maar er word ook verwacht dat je thuis aan de slag gaat met de producten. Deze zitten bij in de prijs van het pakket. (met het pakketje doe je drie maanden)

 

WEEK 1: Skinscanner 

WEEK 2: Alpha-H treatment incl. Enzyme peeling (dieptereiniging)

WEEK 4: Hydrodermabrasie

WEEK 6: Alpha-H treatment

 


LedTherapie

Reiniging - LedTherapie incl jellymask - dagverzorging

€55


Dermaplaning

Reiniging - dermaplaning - dagverzorging

€40

35min

Dermaplaning  is een behandeling waarbij alle dode huidcellen en donsharen verwijderd worden van het gelaat met met een speciaal ontworpen chirurgisch steriel mesje. Het is momenteel een van de meest efficiënte manieren om je huid te exfoliëren en om verstopte poriën te voorkomen. Met deze behandeling bekom je een mooie zachte,stralende en frisse huid.  Dermaplaning is een veilige en effectieve behandeling voor huidverjonging.

 

Reiniging - dermaplaning -  Hydrojellymask incl LedTherapie

€65