Pronails Longwear

De LongWear ColourFix Technology is een slimme innovatie die zorgt voor een record houdbaarheid. Na het aanbrengen zullen de LongWear Start, Colour en Finish lagen samensmelten om een sterke hechting te creëren dankzij hun unieke, samenwerkende formules. Deze combinatie maakt LongWear sterker en langer houdbaar dan eender welke gewone nagellak. Elke nagellak komt op €15.

START

 • Beschermt de nagelplaat tegen verkleuring
 • Voorkomt chippen
 • Verlengt de draagtijd

KLEUR

 • Indrukwekkende dekkracht
 • Langdurige houdbaarheid - Houdt 2 keer langer dan eender welke klassieke nagellak!
 • Aan te brengen in 2 dunne laagjes

FINISH

 • Schitterende glans
 • LongWear Colourfix Technology
 • Eenvoudig en snel te verwijderen met nagellak verwijderaar zonder aceton

Pronails nailcare

Naast een uitgebreid Anti-Age Hand Care gamma, brengt ProNails nu aansluitende nagelverzorging die de natuurlijke nagels sterker, gezonder én mooier maakt. Een mooie, sterke en gezonde nagel is immers de basis van een geslaagde manicure. Zeker als je van nature uit zwakke of broze nagels hebt, is het belangrijk de nagels extra te verzorgen.

Met een regelmatige verzorging en de juiste voedingstoffen kan je je nagels niet alleen herstellen maar ook sterker maken én zelfs beter doen groeien. Het is hierbij superbelangrijk om je nagelriemen en het gebied rondom de nagel extra aandacht te geven. Hieronder bevindt zich immers de nagelmatrix waar de nagel wordt gevormd, en het is hier dat je de gezondheid van de nagel kan aanpakken en verbeteren.

NAILSERUM

Dit serum is je #1 nagelverzorgingsproduct voor natuurlijke nagels of nagels tussen gelnagels in, en kan gebruikt worden in combinatie met nagellak of LongWear Polish. Het is een complete voedingskuur van drie tot vier weken. Je klanten zullen het resultaat al kunnen zien binnen de week! Twee applicaties per dag zal al een fantastisch resultaat geven. In de ochtend en ’s avonds, net zoals je tanden poetsen.

VITAMINA

Een gezonde nagelmatrix ligt aan de basis van gezonde en sterke nagels en hiervoor is het essentieel om de nagelriemen en het gebied rondom te nagels steeds goed te hydrateren en te verzorgen. De Vitamina nagelriemolie is de ideale, rijke verzorging om nagelriemen te herstellen en te voeden. Deze unieke mix van natuurlijke oliën zit boordevol verjongende antioxidanten. Het bevat de meest voedende en huidkalmerende ingrediënten die de natuur te bieden heeft.

CUTICLE REMOVER

Deze innovatieve gel zorgt ervoor dat droge, ruwe en overgroeide nagelriemen gemakkelijk, snel en efficiënt terug geduwd kunnen worden. Met de ultra performante formule gaat dit nu nog gemakkelijker en sneller. De nagelriemen zullen mooi zuiver zijn, wat de kwaliteit van een daaropvolgende manicure zal verbeteren. Deze gel hydrateert en verzorgt zowel de nagelriemen als de nagels.

POLISH CORRECTOR PEN

Kleine lakfoutjes zijn zo weer gecorrigeerd met deze pen, zodat je nagels er perfect gelakt uitzien. Bovendien voedt dit product de huid en dat is uniek! 

CUTTICLE CARE PEN

Een uiterst efficiënte nagelriemverzachter op basis van granaatappel, boordevol antioxidanten die de huidvernieuwing stimuleren. Deze pen werkt zeer eenvoudig en snel, waardoor je geen tijd verliest. De pen is ideaal om de droge huid te behandelen en zal de elasticiteit van het nagelriemgebied verbeteren.

Pronails Hand Care 

Dankzij de nieuwe ProNails Hand Care lijn barstensvol slimme ingrediënten zijn je handen meteen gewapend tegen huidveroudering. Geen fabeltje, maar pure wetenschap. De ProNails Hand Care producten gaan de effecten van huidveroudering tegen en beschermen de huid tegen schadelijke invloeden:

 • SPF 15 met een kwalitatieve zonnebescherming tegen zowel UVB-als de meer schadelijke UVA stralen.
 • Een boost van natuurlijke antioxidanten om vrije radicalen te neutraliseren en zo mogelijke huidschade en -veroudering tegen te gaan.
 • Actieve innovatieve ingrediënten die de huid beschermen tegen de schadelijke invloed van luchtvervuiling en pollutie.
   

Verder zorgen alle Hand Care producten voor een intense en langdurige hydratatie en voeding van de huid. Zo blijft de huid soepel en stevig: de perfecte manier om handen er langer jeugdig te laten uitzien! Dankzij de juiste pH-waarde wordt de huid nog meer  beschermd tegen uitdroging en veroudering.
 

ANTI-AGE LIGHTWEIGHT HAND CREAM

 • Deze anti-age handcrème heeft een lichte, niet vette textuur en wordt makkelijk door de huid opgenomen.
 • Een mix van sterke actieve ingrediënten en optische rimpelvullers zullen helpen om de huid langer jong en gezond te houden.
 • De SPF15 beschermt tegen schadelijke UVA (veroorzaken huidveroudering en blijvende schade) en UVB (veroorzaken zonnebrand en roodheid) stralen.ANTI-AGE HAND CREAM RICH SPF 15

 • De Rich versie van de anti-age handcrème heeft een rijke formule die de droge, meer veeleisende huid diepgaand voedt en hydrateert.
 • Een mix van sterke actieve ingrediënten en optische rimpelvullers zullen helpen om de huid langer jong en gezond te houden.
 • De SPF15 beschermt tegen de dagelijkse blootstelling aan schadelijke UVA en UVB stralen.

DEEP DEFENSE HAND SERUM

 • Dit serum is het sterkste wapen tegen huidveroudering.
 • De vederlichte formule wordt tot diep in de huid geabsorbeerd.Hyaluronzuur verbetert de absorptie van andere actieve ingrediënten én vult rimpels en fijne lijntjes van binnenuit op.
 • Dankzij een pittige cocktail van actieve bestanddelen wordt de productie van collageen en elastine gestimuleerd en wordt vocht beter vastgehouden. Hierdoor kan de huid zich herstellen, met zachte soepele handen als resultaat.