The OHM collection

Natuurlijke zonnebrandlotion op basis van een non-nano minerale filter. Verrijkt met natuurlijke ingrediënten die de huid verzorging en bescherming bieden tijdens het zonnen.
- Heerlijke textuur, prettig te verdelen over de huid
- Géén chemische stoffen en nano-deeltjes
- Géén alcohol en parfum
- Geschikt voor zowel gezicht als lichaam
- Met een heerlijke tropische kokosgeur
UV’e been protected, en wel met de meest heerlijke, veilige en fijne natuurlijke zonnebrand!

Sun Safe Zonnebrand SPF30 

Deze sun safe met SPF 30 beschermt je huid actief tegen de zon, terwijl de verzorgende ingrediënten de huid voeden en verzorgen.
Optimaal en zorgeloos genieten van de zon met deze zonnebrandlotion op basis van een natuurlijke non-nano minerale filter (zinc-oxide).

Het is heerlijk in het gebruik door de zachte formule en de aangename kokosgeur.
Verrijkt met heerlijk voedende en beschermende ingrediënten zoals jojoba-olie, olijfolie, cacaoboter, frambozen, wortelen, calendula, duizendblad en rozemarijn. Verkrijgbaar in 75ml en 150ml

Sun Safe Zonnebrand SPF 15

Deze sun safe met SPF 15 beschermt je huid actief tegen de zon, terwijl de verzorgende ingrediënten de huid voeden en verzorgen.
Optimaal en zorgeloos genieten van de zon met deze zonnebrandlotion op basis van een natuurlijke non-nano minerale filter (zinc-oxide).

Sun safe is, net zoals alle andere producten van The Ohm collection, 100 % natuurlijk en vrij van synthetische stoffen, zoals synthetisch parfum, musk verbindingen, siliconen, parabenen en andere ongewenste schadelijke toevoegingen. Ook is Sun safe vrij van ingrediënten die een negatieve impact kunnen hebben op het milieu en de natuur.  Verkrijgbaar in 75ml en 150ml