Streven naar de beste versie van jezelf, én van je huid. Dat is het motto voor Hermosa 2.0! 

Er zijn eindeloos veel ingrediënten, producten en merken op de markt om uit te kiezen. Maar ik wil het onderscheid maken!

Met de ALPHA-H producten.

Producten met hoge percentages, lage PH-waarde & geen onnodige vulstoffen.  

Promo Kits

Travel Size

Reiniging

Crèmes 

Serums

Maskers & Peeling

Oog & lipverzorging

Zwangerschap

Ontdek hier welk serum bij jouw huidtype past!

Huidtype/ huidconditie

Ochtend ☀️

Avond 🌜 

Normale huid en/of de eerste tekenen van huidveroudering

Vitamin C Serum ☀️

Vitamine B serum 🌜

Deze dagelijkse routine is ideaal als je tussen de 20 en 35 jaar oud bent, gezond eet en leeft, en wat eerste tekenen van huidveroudering begint te zien.

Bij fijne lijntjes, rimpeltjes, kraaienpootjes en zichtbare tekenen van huidveroudering:

Vitamine C Serum ☀️

Vitamine A Serum 🌜

Deze dagelijkse routine is ideaal als je tussen de 30 en 45 jaar oud bent en je huid tekenen laat zien van huidveroudering, stress of een onregelmatig slaappatroon.

Bij diepe rimpels, huidverslapping en vergevorderde tekenen van veroudering:

Vitamine C Serum ☀️

Vitamine A Serum 🌜

Deze dagelijkse routine is ideaal voor de rijpere huid met wat diepere rimpeltjes, (beginnende) verslapping en pigmentvlekjes en is ook aan te raden als de (eerste tekenen van de) menopauze beginnen op te spelen (door een schommeling/daling van oestrogeen zal de huid wat sneller gaan verslappen).

Grove poriën, pigmentvlekken

Vitamine C Serum ☀️

Vitamine A Serum 🌜

Bij een doffe, vale huid en ongelijkmatige teint:

Vitamine C Serum ☀️

Vitamine B Serum 🌜

Deze dagelijkse routine is ideaal als je flink ziek bent (geweest), veel reist, rookt, onregelmatig slaapt en/of tijdelijk een wat ongezonder leef-/eetpatroon hebt. Deze vitamine combinatie is ook aan te raden als je huid zichtbaar te lijden heeft gehad van teveel blootstelling aan de zon.

Bij een vochtarme, droge huid of een beschadigde huidbarrière:

Vitamine B Serum ☀️

Vitamine E Serum 🌜

Deze dagelijkse routine is ideaal bij een vochtarme huid, die droog en/of trekkerig aanvoelt als gevolg van airconditioning, langdurig verblijf in een vliegtuig, het weer, het drinken van onvoldoende water of een beschadigde huidbarrière.

Bij een gevoelige en/of geïrriteerde huid, ontstekingen of (genezing van) wondjes:

Vitamine B Serum ☀️

Vitamine E Serum 🌜

Deze dagelijkse routine is ideaal om de gevoelige en geïrriteerde huid te kalmeren en herstellen. Van toepassing op zowel de van nature gevoelige huid als de huid die door externe factoren (tijdelijk) gevoeliger is of reageert. Bijvoorbeeld na (zon)verbranding of een invasieve behandeling als microdermabrasie, microneedling, peelings, injectables of een operatie.

Bij een glimmende, vette huid, puistjes en vlekjes ontstaan door puistjes:

Vitamine B Serum ☀️

Vitamine A Serum 🌜

Deze dagelijkse routine is ideaal voor de huid die last heeft van een snel glimmende huid (T-zone), onzuiverheden of acne als gevolg van hormonen (puberteit, menstruatie, menopauze), een te hoge talgproductie of een vochtig klimaat.

Bij een ruwe huid, velletjes of ‘verse’ (roze) littekens:

Vitamine B Serum ☀️

Vitamine E Serum 🌜

Deze dagelijkse routine is ideaal als je last hebt van een ruwe huid, velletjes en schilfertjes en is daarnaast aan te raden bij ‘verse’ littekens. Zodra een wondje dicht is, na een puistje, ontsteking, schaafwond of operatieve ingreep, is de huid nog heel kwetsbaar en het litteken roze/rood gekleurd. De huid heeft dan de juiste ondersteuning nodig, zodat ze mooi kan genezen en er geen permanent zichtbaar plekje achterblijft.