ATELIER REBUL 

Is een merk dat een 125 jaar oude farmaceutische erfenis vertegenwoordigt, het combineert altijd de meest natuurlijke grondstoffen met de meest geavanceerde wetenschappelijke formules.

 

Ideaal voor eender welke gelegenheid!

Stel zelf een pakketje samen en ik verpak het in een mooie luxe doos!

(min. order voor verpakking €50


Istanbul

De geur typeert zich onmiddellijk door herkenbare, licht pittige noten van onder andere kaneel, saffraan en muskaatnoot om dan langs een subtiel boeket van bloemen over te gaan in een warme basis van onder meer vanille, amber, tabak en een mengeling van verschillende houtsoorten zoals ceder en sandelhout.

1895

De geur begint met een heldere, frisse eerste indruk van mandarijn, bergamot en citroen. Vervolgens vloeit ze langs bloemengeuren en een hint van rabarber naar diepere noten van eikenmos, vetiver en cederhout. Zo krijgt 1985 haar kalmerend en verlichtend aroma.

Pera

Met initiële elementen van gember, roze peper en jasmijn, orchidee, lelie en rozen, verken je de “grande rue de Pera” met zijn kunst, cultuur en mode. Vervolgens verdwaal je dieper in de kleine straatjes van deze ongelofelijk kleurrijke buurt en ervaar je de kerngeuren van leder, sandelhout, patchoeli, amber en zacht bedwelmende wierook.

Candles

Herenparfum